SİYASETİ BİLMİYOR”

SİYASETİ BİLMİYOR”

KILIÇDAROĞLU, ULUSLARARASI SİYASETİ BİLMİYOR” Öksüzkaya: ''Görev nerede olursa olsun, Türk milletine nerede görev verilirse, Birleşmiş Milletler üyesi olarak oralarda olacağız'' - AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, '

      Öksüzkaya, beraberinde AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile birlikte huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Burada yaşlılar ile bir süre sohbet eden milletvekilleri, daha sonra hizmet binasını gezerek, yemekhaneyi inceledi. Milletvekilleri ayrıca yaşlılarla birlikte yemek yedi.

      Yemeğin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öksüzkaya, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Niğde'de yaptığı açıklamalarla ilgili konuştu.

      Kılıçdaroğlu'nun ülke içindeki devlet idaresini ve ülkeler arasındaki siyaseti bilmediğini ifade eden Öksüzkaya, şunları kaydetti:

      ''Birleşmiş Milletler nedir- NATO nedir- Birleşmiş Milletler Barış Gücü nerelerde görev yapar- Kılıçdaroğlu bunları bilmediği için ezbere konuşmalar yapıyor. Bizim, Birleşmiş Milletler için ihtiyaç duyulan bütün yerlerde, devletler arası hukukun gereği olarak bulunmamız gerekiyor. Bu vesileyle Afganistan'da bulunurken, düşen helikopterde şehit olan 12 askerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. Türk milletinin başı sağolsun. Düşen helikopter üzerinde araştırmalar devam ediyor. Teknik olarak bir arıza olup olmadığı araştırılıyor.

      Tabii biz her tarafta olacağız. Görev nerede olursa Türk milletine, Türk askerine nerede görev verilirse, Birleşmiş Milletler üyesi olduğumuz için oralarda olacağız. Bunları Sayın Kılıçdaroğlu'nun da anlaması, bilmesi ve okuması gerekiyor.''

TAMER: İHTİYAÇ HİSSEDİLEN HER YERDE OLACAĞIZ”

      Tamer ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük bir ülke, Türk milletinin de büyük bir millet olduğunu vurgulayarak, ''Balkanlarda, Bosna Hersek'te, Kafkaslarda, Orta Doğu'da en son olarak da Arap Baharı ile birlikte ihtiyaç hissedilen her yerde Türkiye Cumhuriyeti vardı. Türk askeri vardı. Her zaman olmaya da devam edecektir. Suriye bizim için çok önemlidir. Burası akrabalarımızın, eşimizin, dostumuzun olduğu bir ülkedir. Sayın Kılıçdaroğlu bir devlet adamına yakışmayacak şekilde ifadeler kulanmıştır, çok yadırgıyorum. Afganistan'da da olacağız, Suriye'de de olacağız. Bize ihtiyaç hissedilen her yerde olacağız'' diye konuştu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”